AĞRI / MERKEZ - Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesi

Şbt

Yaşadığımız çevre hepimizin sorumluluğu altındadır. Her birimizin yapacağı küçük bir dokunuş eile çok daha güzel bir çevrede yaşam sürdürebiliriz. Bu düşünce ile her öğrencimizde temizlik anlayışının ve bilincinin gelişmesi için öğretmen ve öğretcilerimiz hep birlikte temizlik çalışmaları yapıyoruz. Hem okul içinde hem de okul dışında yürütülen bu çalışmalarda özellikle okul dışı çalışmalarımıza çevre halkını da davet ederek onların da bu bilinci kazanmasında bizlere destek olmasını sağlıyoruz.

Şbt

Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü' etkinlikleri kapsamında AFAD yetkilileri tarafından okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimize 'Okul Afet Farkındalık Eğitimi' verilmesinin ardından 'Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı' düzenlendi. AFAD Gönüllülük Sistemi ve 'AFAD Acil Mobil Uygulaması' tanıtıldı.

Şbt

Bakanlığımız tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı etkinlikleri olarak okullarımızda deyimler ve atasözleri konusu işlendi. Öğrencilerimiz tarafından deyimler ve atasözleri drama ile canlandırıldı, resmedildi, okul panoları oluşturuldu.

Şbt

e Twinning Proje Ekibimizin Güvenli İnternet Kullanımı ile İlgili Sanal Pano Çalışması